Her kommer den manglende sjokolademuffinsoppskriften, vakkert illustrert av min nye muffinsformkrukke og et (veldig) lite granatepletre!
2 egg
2 dl sukker
2 ss kakao
2 dl mel
1 1/2 ts vaniljesukker
1/2 ts bakepulver
100 g smeltet smør
Melk/matfløte til passe røre
Egg og sukker røres til eggedosis. Bland i det tørre, og spe med rundt 1 dl melk eller matfløte til passe røre. Bland i smeltet smør. Ha røren i fine muffinsformer, trekvart fulle. Avhengig av mengden melk og størrelsen på eggene og muffinsformene, blir det et sted mellom åtte og tyve muffins...
Stekes ved 200 grader i rundt 10 minutter. Best uten glasur, men kan også pyntes med sjokoladeglasur, seigmenn og nonstop og bursdagslys!
Men når skal du lagen noen igjen, da? Vil ha. Vil, vil, vil, vil.
SvarSlettKanskje til helgen?
SvarSlettKan utmerket stå litt lenger i ovnen!!
SvarSlettJa, der er meningen delte. Hun jeg fikk oppskriften av lagde de uten fløte, og lot de stå kortere, slik at de ble mer Brownies-aktige. Jeg liker de nok også litt bedre stekt.
SvarSlett