
250 g hvetemel
150 g sammalt hvete, grov
200 g havregryn, store
50 g kruskakli
1 ts salt
5 dl lunkent vann
2 ss olivenolje
50 g gjær
Bland alt det tørre. Rør gjæren ut i vann/olje-blandingen, og bland i melet. Elt godt, til en nokså klissete konsistens. Strø over litt mel, og la heve til dobbel størrelse.
Bak ut til rundt 18 rundstykker, som heves på brett i rundt 20 minutter. Stekes på 200 grader i ca. 15 minutter.
Veldig gode med hummus på.
De var veldig gode, men vanskelig og klissete deig å jobb med.
SvarSlettTerningkast 5
Jeg synes ikke deigen er SÅ vanskelig, kanskje du må ha i mere mel? Men den er helt klart på den klissete siden, det er ikke mye rulling av rundstykkene, mer bare å forme de til noe rundt noe. MYE mel til utbaking er viktig!
SvarSlett